Over Nicolette

Ik ben Nicolette Mittelmijer

Gediplomeerd masseur en coach

Mijn naam is Nicolette Mittelmeijer, moeder, gediplomeerd masseur en coach. Ruim 18 jaar masseer ik mensen in mijn praktijk en voel ik dankbaarheid na elke behandeling.

Mijn behandelingen zijn intuïtief en ik combineer daarbij meestal verschillende massagetechnieken en coachtechnieken. Ik geef jou een behandeling die brengt wat op dat moment nodig is om klachten te verminderen en/of te ontspannen.

Na elke behandeling geniet ik van de positieve energie en ontspannenheid die ik bij mensen zie en wat ik ook van hen terugkrijg.

Verder masseer ik ook zwangere vrouwen.

Ik woon en werk aan het Wantveld in Noordwijk aan Zee. In een fijne ruimte in huis.

Voel je welkom en neem contact met me op!

Lieve woorden

Als een mens doet waar voor hij of zij op aarde is, dan kan het niet anders dan dat andere mensen daar ook blij van worden. Nicolette is zo´n mens. En dus is het heerlijk onder haar handen, vertrouwd, ontspannen, helend. Ervaar het zelf want woorden doen haar professionele en intuïtieve manier van werken al snel te kort. Ik ben blij dat ik Nicolette op mijn pad heb ontmoet en hoop nog jaren van haar en haar handen te mogen genieten.

Renata

Nicolette voelt als geen ander aan wat mijn lichaam en ziel nodig heeft. Haar handen praten met mij en geven me ontspanning en rust en brengen mooie dingen in beweging. Iedere keer weer voel ik haar passie en puurheid, ze maakt echt een verschil!

Heleen

Genieten, ontspannen, ontladen en opladen! Dat doen de massages van Nicolette al sinds 2007 voor mij. Buiten haar prettig warme persoonlijkheid, ben ik erg blij met dat ze altijd precies weet/aanvoelt wat mijn lijf op dat moment nodig heeft. Het is echt haar gave, ik raad het je aan!

Claudia

Zeer prettige en persoonlijke benadering. Nicolette kan haar vingers letterlijk en figuurlijk op de “zere plek” leggen en daar ook iets mee doen. Ervaren masseuse met hart voor haar klant.

Anneke

Ik kijk altijd weer uit naar mijn tweewekelijkse massage uur! Sinds 2009 wordt ik regelmatig gemasseerd door Nicolette. Naast een stuk ontspanning zorgen de massages voor afname van rug en nekklachten en positieve energie om de week door te komen. Ik ben dan ook erg blij hiermee en kan het iedereen aanbevelen!

Marc

Phone: 06 262 623 73
2201 HS Noordwijk
Voorstraat 131